BLOG:

Hi semua,

christmas_carnival

Selamat menyambut Hari Krismas kepada semua yang meraikannya!

Entri 14 December 2018

Hi semua,

Ambil kesempatan anda di musim cuti ini untuk selesaikan hutang yang overlap melalui pinjaman koperasi kerana pinjaman melalui bank amat rumit dan syarat-syaratnya pula adalah amat ketat kerana kami menyediakan pinjman koperasi dengan kadar paling rendah iaitu sebanyak 3.99 sahaja! Chek kelulusan anda hanya untuk 3 hari waktu bekerja!

PROMOSI SEMPENA KELUARAN JADUAL BAYARAN BALIK PTPTN YG BARU!

Everything-About-Your-Education-Loan

Berita baik sbb PTPTN dah keluarkan jadual pembayaran balik yg baru marilah selesaikan PTPTN anda melalui pinjaman koperasi dgn Green Kop Loan 4 U! Hanya perlu AG payslip untuk kami semak kelayakan anda! Bina hidup baru dengan kami!
Whatsapp segera ke 0176501833
Atau lawat kami di http://www.greenkoploan4u.com untuk info lanjut

Entri December 10, 2018

 

poster8

Sape yang merancang nak KAHWIN mesti nak pakai byk DUIT kan? Kami di Green Kop Loan 4 U ADA untuk anda jika merancang untuk buat PINJAMAN! Kami akan sedaya upaya usahakan pinjaman anda! #pinjaman#koperasi #kerajaan #ctos #ccris #akpk

YA kami tahu anda INGINKAN bantuan! Kami bantu anda KELUAR dari masalah anda! #pinjaman #koperasi #kerajaan #AGpayslip

Entri 13 November 2018 –

 

postografi1

Anda runsing dengan hutang anda? Pinjaman anda sering gagal? Anda sangkut dgn CTOS/CCRIS/AKPK? Komitmen luar slip gaji tinggi sgt?Kami boleh bantu! Hubungi kami segera! Biar kami membantu selesaikan masalah kewangan anda!

Anda ada masalah CTOS atau CCRIS? Pinjaman sering kene reject?
Anda kakitangan kerajaan? Tk tau nak mengadu kt siapa?Anda tak tahu nak pinjam dengan sape? Anda kakitangan kerajaan? Mari kami bantu anda! #pinjaman #koperasi #kerajaan

Entri 13 November 2018 –

 

Selamat datang ke Green Kop Loan 4 U kami bakal membantu anda untuk mendapatkan pakej pinjaman brersesuaian untuk kakitangan kerajaan dari koperasi terpilih di seluruh Malaysia dengan kadar faedah terendah! Pihak kami juga membantu anda untuk mendapatkan pakej tersebut dalam tempoh paling awal iatu 3 hari waktu bekerja sahaja.

Entry 31st October 2018 –

b674e98d-3c25-4695-b4a5-465755f3b12f

Mari belajar apa itu CCRIS dan CTOS

CCRIS ialah Laporan Kredit anda bersama institusi bank seperti pinjaman peribadi, pinjaman kereta, pinjaman kad kredit dan sbgnya.

CTOS ialah Laporan Kredit anda bersama syarikat jualan seperti pembelian di Courthmamoth, Telco, Kedai Motor dan sbgnya.

harap ini dapat membantu anda yg masih lagi keliru mengenai CCRIS dan CTOS.

Like & share utk kebaikkan bersama

 

Salam semua kkitangan kerajaan,

Kami boleh membantu anda semua hanya perlu anda untuk kemukakan AG payslip kepada kami melalui whatsapp dan kami akan semak status kelayakan anda dalam masa 3 hari waktu bekerja. Kami adalah agensi jujur dan boleh dipercayai anda semua kakitangan kerajaan!

Sekian

Entri 1 October, 2018